Inventor Magic Mobil

Inventor Magic
Mobilt aircondition anlæg.
Køle effekt 3,5 kW
Varme effekt 2,9 kW
Energi klasse A+
Kølemiddel R410a
Digital display
Timer
Tilsluttes alm, 230V
Ikke service KRAV

*Alle priser er ekskl. montage.

DKK 4.995,00 inkl. moms

Energiklasse: A+

Produktbeskrivelse

Inventor Magic Mobil

Mobile aircondition enheder har aldrig været rigtig effektive, før nu. Inventor Magic er faktisk et lille køleanlæg pakket ind som mobilt aircondition anlæg.
Det kører på R410a kølemiddel og kan både køle og varme. Komplet digital display med fuld kontrol over de forskellige funktioner, med timer og termostat samt vand alarm hvis der ikke laves en fast installation.
Denne model blev meget populær efter sommeren i 2018 og er forsat i vores sortiment og så til en rigtig god pris, selvom det ikke er gået på komprimiss med kvalitet eller effekt.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vil du vide mere om dine muligheder?

 

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler - både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.

 

Share This