Inventor Multisplit

Anlæg til meget fornuftige penge rigtig gode ydelser
Fra 2 til 5 indedele
Fra 5 til 16 kW køl
Energi klasse A+ / A++
Lydniveau ned til 20/21 DB.
Fjernbetjening m/u kabel
Mulighed for Wifi
R32

Priser fra 12.000,00 inkl. moms*

*Alle priser er ekskl. montage.

Energiklasse: A+

Produktbeskrivelse

Inventor Multisplit

Inventor Multi og Single split serien, er et komplet program der dækker hele paletten af indedele til næsten ethvert tænkeligt behov. Fra de alminde væghængte indedele, til indbyggede 4-vejs kassetter, gulvmodeller og køletårne, kort sagt, der er en model der passer til stort set alle behov, indenfor Aircondition til erhverv.

Udedelene kan kombineres fra 2 indedele til 5 indedele og i forskellige størrelser og modeller. Se linket i for fuldt katalog over mulighederne og husk at kontakte os så vi kan vejlede i korrekt dimensionering og sammensætning af anlæg.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vil du vide mere om dine muligheder?

 

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler - både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.

 

Share This