Inventor Passion Pro

Anlæg til meget fornuftige penge rigtig gode ydelser
Fra 2,5 til 8 kW køl
Energi klasse A++
Lydniveau ned til 20/21 DB.
10 graders funktion.
Display
Wifi
R32

Priser fra 7800,00 inkl. moms*

*Alle priser er ekskl. montage.

Energiklasse: A+

Produktbeskrivelse

Inventor Passion Pro

Inventor Passion serien er at af vores mest brugte anlæg til aircondition i erhvervslivet, om det er på værksteder, hos tandlægen i lufthavnen eller på kontoret. Passion Pro har en enhed der passer til ethvert behov. Det er nemt at vedligeholde og kræver minimal service.
Økonomien i drift er også helt i top med A++ på alle modellerne modellerne. Kontakt os endelig for mere information om denne type anlæg og vi kan hurtigt lave en beregning til dig. HUSK enheden kan bruges til både varme og køl.....

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vil du vide mere om dine muligheder?

 

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler - både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.

 

Share This