Salg og service af varmepumper i Horsens

Hos SCAN-AIR tilbyder vi salg og montage af varmepumper og klimaanlæg til kunder i Horsens og omegn. Vores sortiment indeholder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper af flere typer.

Varmepumper til erhverv, industri og private

Service er i vores dna, og du kan forvente en tæt dialog inden dit køb samt fuld tilgængelighed efter, hvis du skulle opleve problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg.

Vil du have en lavere varmeregning?

Vi kommer gerne til helårshuse såvel som sommerhuse, så vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine konkrete ønsker.

Salg og service af varmepumpe i Horsens

Varmepumper til erhverv, industri og private

Hos SCAN-AIR tilbyder vi salg og montage af varmepumper og klimaanlæg til kunder i Horsens og omegn. Vores sortiment indeholder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper af flere typer. Service er i vores dna, og du kan forvente en tæt dialog inden dit køb samt fuld tilgængelighed efter, hvis du skulle opleve problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg.

Varmepumpemontør med mange år i branchen

Vi tilbyder højkvalitetsløsninger af varmepumper og klimaanlæg til både køl og opvarming.

Inden for varmepumper og klimaanlæg tilbyder vi produkter fra nogle af markedets bedste producenter. Det indbefatter eksempelvis Panasonic, Fujitsu, Haier og Mitsubishi. Du kan læse meget mere om vores standard monterings-pakke her.

Du finder bl.a. følgende i vores udvalg:

Som officielle Panasonic servicepartnere inden for varmepumper, kan vi tilbyde montering og service af disse produkter i en kvalitet, der repræsenterer markedets bedste. Vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed for dig, når vi skal finde den optimale varmepumpeløsning for din bolig eller virksomhed.

Vi har tidligere monteret flere varmepumper og klimaanlæg i Horsens og omegn. Endvidere har flere kunder i egnen været tilfredse med vores service og hurtige reparation af installationerne.

  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Køleteknik
  • Kundeservice
  • Produktsortiment (Vi har kun de bedste)

Vil du have en lavere varmeregning?

Vil du have en lavere varmeregning?

Er du fra Horsens, og ønsker du en varmepumpe monteret, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 43 11. Vi kommer gerne til helårshuse såvel som sommerhuse, så vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine konkrete ønsker.

Udover en række tilfredse kunder i Horsens, har vi tidligere monteret varmepumper hos kunder i Aarhus, Randers, Silkeborg, Grenaa og flere andre byer i Jylland. Vi glæder os til at hjælpe dig til en lavere varmeregning.

Share This