KMO-godkendt varmepumpemontør og forhandler

Ønsker du et godt tilbud, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi besøger gerne dig eller din virksomhed for at vurdere opgaven, så vi kan give dig et præcis tilbud. Så undgår du overraskelser.

VPO-godkendt varmepumpemontør og forhandler

Ønsker du et godt tilbud, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi besøger gerne dig eller din virksomhed for at vurdere opgaven, så vi kan give dig et præcis tilbud. Så undgår du overraskelser.

KMO- & VPO-GODKENDT

Varmepumpemontør og forhandler

KMO- & VPO-godkendt varmepumpemontør og forhandler

SCAN-AIR er KMO godkendt, det giver dig garanti for en professionel varmepumpe montør. Samtidig giver SCAN-AIR dig en ekstra særlig tryghed, da vi også er godkendt af Varmepumpe Ordningen (VPO godkendt) samt VE-uddannet. På den måde kan du være helt tryg ved at benytte SCAN-AIR som forhandler og montør.

Vi monterer bl.a. varmepumper, aircondition, jordvarme og klimakontrol samt generel køleteknik.

Vi forhandler luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og aircondition – til både private og erhvervsdrivende.

  • Luft til luft varmepumper
  • Jordvarme anlæg
  • Aircondition
  • Kundeservice
  • Produktsortiment (Vi har kun de bedste)

SCAN-AIR BLEV GRUNDLAGT I 2003

SCAN-AIR blev grundlagt i 2003

SCAN-AIR blev grundlagt i 2003 og siden da har vi løbende uddannet os og opbygget stor viden og ekspertise indenfor varmepumper, aircondition, køleteknik og affugtning.

Vi er i konstant udvikling, for altid at kunne sikre vores kunder den bedste vejledning samt den rigtige vare til den rigtige pris.

I 2006 åbnede vi vores butik i Rønde på Åkærsvej 1. 

SCAN-AIR er autoriseret forhandler af Mitsubishi, Fujitsu, Daikin samt lokal kontor for de dansk producerede jordvarme og luft til vand varmepumper fra DVI samt Panasonic PROPARTNER på Djursland – vores mærker er kendt for deres driftsikkerhed, høje ydelser og støjsvage drift.

VARMEPUMPER, KLIMAANLÆG OG AIRCONDITION

varmepumper, klimaanlæg og aircondition

Vi dækker over et stort spektrum inden for luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper, klimaanlæg og aircondition til private såvel som erhvervs virksomheder, kommuner og boligforeninger.

Ligeledes fører vi EasyClick® kabelbakke system direkte fra Italien og et meget bredt tilbehørsprogram indenfor montage og vedligehold af varmepumper, klimaanlæg samt befugtning.

Vores medarbejdere står klar til at råde og vejlede Jer i vores butik, men vi kommer også gerne og fremviser på Jeres adresse.

Hos SCAN-AIR sikrer vi, at din investering også er en god investering – Godt for dig, dine penge og VORES miljø. 

Vi forhandler kun det bedste!

5 stjernet service
– hver gang!

Læs vores flotte anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder ved at klikke herunder

“Vi ved at vores enheder ligger i den absolutte topklasse, om det er Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu eller DVI. Derfor bruger vi også meget tid sammen med vores kunder på alle de andre ting, erfaringen viser os, betyder ligeså meget som selve varmepumpen.

Det er vigtigt at kende fordele og ulemper alt efter valg af model da der ikke findes én pumpe der er den ultimative. Alle vore kunder har forskellige ønsker, behov og krav, i disse situationer trækker vi på vores lange erfaring indenfor branchen, for at kunne yde den bedst mulige rådgivning og service.

Hos SCAN-AIR bruger vi vores værdihjul til at billede gøre, hvad vi hver dag betræber os på, så DU kan sove trygt om natten.”

Share This