Salg og service af varmepumper i Randers

Hos SCAN-AIR tilbyder vi salg og montage af varmepumper og klimaanlæg til kunder i Horsens og omegn. Vores sortiment indeholder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper af flere typer.

Varmepumper til erhverv, industri og private

Service er i vores dna, og du kan forvente en tæt dialog inden dit køb samt fuld tilgængelighed efter, hvis du skulle opleve problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg.

Vil du have en lavere varmeregning?

Vi kommer gerne til helårshuse såvel som sommerhuse, så vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine konkrete ønsker.

 Varmepumpemontør til kunder i Randers

Vi leverer varmepumper til erhverv, industri og private

Hos SCAN-AIR hører vi hjemme i Rønde på Djursland, men vi har mange tilfredse kunder i Randers og omegn. Som komplet og erfaren montør af varmepumper tilbyder vi en række produkter i højeste kvalitet foruden omfattende rådgivning og service.

Varmepumper og klimaanlæg til flere formål

Sommerhus, helårshus eller kontor – du kan få en varmepumpe, der passer til dine behov hos os.

Ønsker du et supplement til din varmeløsning i dit sommerhus, anbefaler vi en luft til luft varmepumpe, som kan sørge for både varme og køl i bolig. Ønsker du til gengæld en mere omfattende varmeløsning, der både kan varme og køle bolig samt vand, vil du med fordel kunne vælge en luft til vand varmepumpe. Med en sådan, kan du spare penge på varmeregningen samt installationen i forhold til andre varmeløsninger – eksempelvis jordvarmeanlæg.

Vi tilbyder bl.a. montering af følgende:

Hos SCAN-AIR er vores største styrke vores høje faglighed og serviceniveau. Vi differentierer os fra andre udbydere ved at kunne tilbyde omfattende service efter dit køb, hvis du oplever problemer med produkterne. Vi stiller naturligvis også gerne vores erfaring til rådighed, inden du køber en løsning hos os, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning til dine behov og ønsker.

  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Køleteknik
  • Kundeservice
  • Produktsortiment (Vi har kun de bedste)

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for kyndig service af en erfaren varmepumpemontør? Vi tager gerne imod kunder fra Randers og omegn samt Hobro, Silkeborg, Aarhus, Grenaa og Ebeltoft. Ring gerne på telefon 61 30 43 11, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at få varmepumpe eller klimaanlæg.

Vi har tidligere serviceret på private kunder samt erhvervskunder. Derfor har vi også erfaring med rådgivning i forhold til både villaer, kontormiljøer, serverrum og meget andet. Uanset størrelsen af din bygning, kan vi varetage opgaven.

Share This