Salg og service af varmepumper i Silkeborg

Hos SCAN-AIR tilbyder vi salg og montage af varmepumper og klimaanlæg til kunder i Horsens og omegn. Vores sortiment indeholder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper af flere typer.

Varmepumper til erhverv, industri og private

Service er i vores dna, og du kan forvente en tæt dialog inden dit køb samt fuld tilgængelighed efter, hvis du skulle opleve problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg.

Vil du have en lavere varmeregning?

Vi kommer gerne til helårshuse såvel som sommerhuse, så vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine konkrete ønsker.

Erfaren varmepumpemontør i Silkeborg

Salg og service af varmepumper til erhverv, industri og private

Søger du en mere økonomi-effektiv varmeløsning, der også bidrager til et sundere indeklima?

Hos SCAN-AIR tilbyder vi kyndig varmepumpemontering til kunder i Silkeborg og omegn. Vi har indgående kendskab til vores produkter, og vi har altid fokus på at levere høj kvalitet i forbindelse med både montering og service.

Installationer til alle kundetyper

Erhverv eller privat – vi tilbyder varmepumper til alle typer af bygninger og behov. Vi har bl.a. erfaring med løsninger til kontormiljøer af flere størrelser samt private helårshuse og sommerhuse.

Med en luft til luft varmepumpe får du et glimrende supplement til din primære varmeløsning. Den nedsætter din varmeregning og bidrager til et sundere og mere behageligt indeklima ved basalt set at omdanne varme fra udendørs luft til indendørs varmluft. Med en luft til vand varmepumpe får du en mere dækkende varmeløsning, som både levere varme til bolig og vand. Begge varmepumpetyper giver endvidere mulighed for køl.

Uanset dine behov, kan vi finde en løsning, der imødekommer dine ønsker i vores sortiment inden for følgende kategorier:

Høj service er et gennemgående fokusområde for os, og vi tilbyder højt niveau i forbindelse med både eftersyn, reparation og naturligvis montering. Du kan altså nyde gavn af vores lange erfaring inden for branchen både før og efter montering af din løsning. Oplever du problemer med en varmepumpe eller et klimaanlæg, er løsningen altså aldrig længere væk end et opkald til os.

  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Køleteknik
  • Kundeservice
  • Produktsortiment (Vi har kun de bedste)

Varmepumper til helårs- og sommerhuse

Varmepumper til helårs- og sommerhuse

Vi har løsninger til helårshuse i Silkeborg og sommerhuse i omegnen. Endvidere tilbyder vi omfattende klimaanlægsløsninger til virksomheder af flere typer – også til brug i serverrum.

Har du lyst til at vide mere om dine muligheder for en billigere varmeregning og sundere indeklima som følge af en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 43 11. Vi kommer fra Rønde på Djursland, og vi har flere tilfredse kunder i både Aarhus, Randers, Grenaa og Horsens.

Share This