Er du på udkig efter et moderne aircondition-system med mange leveår?

Hos SCAN-AIR har vi lang erfaring med salg og montering af klimaanlæg fra nogle af de bedste producenter på markedet. Har du spørgsmål til dine muligheder, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed.

Aircondition og klimaanlæg fra

Aircondition og klimaanlæg fra

Er du på udkig efter et moderne aircondition-system eller klimaanlæg med mange leveår?

Hos SCAN-AIR har vi mange års erfaring med salg og montering af klimaanlæg og aircondition fra nogle af de bedste producenter på markedet. Aircondition og klimaanlæg skaber ikke blot en mere behagelig temperatur i det pågældende miljø, men de bidrager i særdeleshed også til et sundere indeklima. Alle bygninger kan altså have gavn af aircondition eller klimaanlæg i god kvalitet. Du kan finde vores sortiment af aircondition og klimaanlæg fra anerkendte brands som Panasonic og Inventor.

Har du spørgsmål til dine muligheder, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed. Vores største styrke består i vores lange erfaring og ekspertviden på området, som gør din oplevelse med dit klimaanlæg så problemfri som mulig – både inden og efter dit køb.

Klimaanlæg til alle behov

Uanset om du søger et klimaanlæg til dit private hjem, et kontor, en fabrik, en skole eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dine nøjagtige behov. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker.

Udover en række forskellige klimaanlægsmodeller fra hver producent, tilbyder vi desuden særlige løsninger, der henvender sig til brug i serverrum, hvor temperaturen skal holdes kølig og konstant. Køber du et klimaanlæg fra os, kan du desuden også nyde gavn af en dækkende serviceaftale foruden mulighed for døgnservice.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.