Vi udfører både lovpligtige og frivillige eftersyn

Har du en varmepumpe med mere end 1 kg kølemiddel, er du ifølge loven forpligtet til et årligt eftersyn. Hos SCAN-AIR anbefaler vi dog, at du jævnligt får din varmepumpe tjekket – også selvom, den er mindre.

Luft-til-luft varmepumpe eftersyn

1.075,00 inkl. moms

Luft-til-vand varmepumpe eftersyn

1.900,00 inkl. moms

Jordvarme service eftersyn

2.000,00 inkl. moms

Søger du en erfaren og kompetent varmepumpemontør til udførelse af varmepumpe eftersyn?

Hos SCAN-AIR tilbyder vi dybdegående eftersyn. Som officielle servicepartnere hos Panasonic, har vi særdeles indgående kendskab til disse produkter, men vores lange erfaring med andre fabrikanter, gør os desuden i stand til også at lave grundige eftersyn af bl.a. Fujitsu, Haier og Mitsubishi.

Vi udfører både lovpligtige og frivillige eftersyn

Ejer du en varmepumpe med mere end 1 kg kølemiddel er lovmæssigt forpligtet til et årligt eftersyn.

Har du en mindre varmepumpe, er det dog stadig en god idé med et jævnligt eftersyn. Hos SCAN-AIR anbefaler vi altid, at du får din varmepumpe tjekket jævnligt for at sikre, at alt er som det skal være. Det bidrager til en optimal varmepumpefunktion og en længere holdbarhed – og du slipper for dyre reparationer eller i værste tilfælde udskiftning af varmepumpe.

Tegn en serviceaftale

Det er også muligt at tegne en serviceaftale hos SCAN-AIR. En serviceaftale indebærer regelmæssige tjek og er din garanti for en pumpe, der altid virker.

En SCAN-AIR varmepumpe serviceaftale indeholder:

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.