Varmepumper i høj kvalitet

Hos SCAN-AIR har vi mange års erfaring med salg og montering af varmepumper. Du kan både finde luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper fra nogle af de bedste producenter på markedet.

Et bredt udvalg af varmepumper

SCAN-AIR tilbyder et bredt udvalg af varmepumper fra de bedste producenter på markedet. Du kan finde varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og Haier, og du kan både finde luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper. Vi har desuden lang erfaring med reparation og montering af varmepumper, så du er i trygge hænder hele vejen.

Køber du din varmepumpe hos os, sørger vi for kyndig vejledning, så du kan få den helt rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi, så vi kan komme med et konkret tilbud på varmepumpe og finde den bedste løsning, der passer til rummet eller bygningens størrelse. Vi leverer og monterer varmepumper til både private og erhverv – så kontakt os i dag, så du kan få den bedste løsning inden for varmepumper.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et apparat, der kan omsætte energi til varme. Varmepumpen gør det ved at optage varmeenergi fra omgivelserne. Den omdanner lave temperaturer til højere temperaturer ved hjælp af et kølemiddel og en kompressor. Det er dermed en effektiv opvarmningsmetode til dit hjem, uden store omkostninger i hverken installation og drift.

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du få en energieffektiv og miljøvenlig opvarmning, der egner sig godt til sommerhuse eller som supplement til andre varmekilder i helårsboliger. Vælger du luft-til-vand varmepumpe får du både rumvarme og luft, og det egner sig godt som den primære varmekilde i helårsboliger.

Hos SCAN-AIR forhandler vi både luft-til-luft varmepumper, som kan opvarme rumtemperaturen, og luft-til-vand varmepumper, som opvarmer vand til dit hjem. Læs mere om vores udvalg af varmepumper, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende varmepumper. Lad os sammen finde den helt rigtige varmepumpe til dig.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.