Luft-til-luft varmepumper i topkvalitet

Få et godt tilbud på luft-til-luft varmepumpe – kontakt os i dag. Hos SCAN-AIR er vi stolte forhandlere af luft-til-luft varmepumper på Djursland og omegn.

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Luft til luft varmepumper i topkvalitet

Hos SCAN-AIR tilbyder vi et bredt udvalg af luft til luft varmepumper, der repræsenterer markedets bedste kvalitet. Du finder os i Rønde på Djursland, hvorfra vi kører ud til vores kunder med de bedste varmepumpeløsninger. Er du på udkig efter en luft til luft varmepumpe på Djursland, er du derfor havnet det helt rigtige sted. Uanset om du bor i Rønde, Ebeltoft, Ryomgård, Grenaa eller en af de mindre byer på Djurs. Vi hjælper også gerne dig, som ønsker en god luft til luft varmepumpe i Randers eller Aarhus.

Vi har mange års erfaring som reparatør og montør af luft-til-luft-varmepumper, hvorfor kyndig rådgivning er en ganske naturlig del af vores arbejdsdag. Du kan forvente en effektiv og optimal løsning, der dækker dine behov. Så er det en luft til luft varmepumpe, du er på udkig efter, kan du trygt regne med SCAN-AIR.

Luft til luft varmepumper er henvendt dig, der ønsker varme i dit sommerhus eller supplement til varmen i dit helårshus. Det skyldes, at denne varmepumpetype er billig i anskaffelse, og den kræver desuden ikke vandbårne radiatorer. Vær opmærksom på, at luft til luft varmepumper ikke kan levere varmt brugsvand. Her skal du altså i stedet overveje en luft-til-vand varmepumpe, som vi selvfølgelig også forhandler her hos SCAN-AIR – din professionelle forhandler af varmepumper på Djursland.

Genererer varme inde fra luften ude

Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe er den køletekniske virkemåde ens. Både luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpes måde at fungere på beskrives bedst som et lukket kredsløb, der kan omsætte varme genereret i en kølevæske til et højere temperaturniveau i rum og/eller brugsvand.

En varmepumpe består i store træk, af fire dele; en fordamper, en kondensator, en kompressor og en termoventil. Den fungerer ved at optage energi fra udeluften i fordamperen, som får kølemidlet til at koge og derefter fordampe. Kompressoren presser herefter dampen og trykket (samt temperaturen) stiger. Kølemidlet afgiver så sin varme i kondensatoren, hvor kølemidlet igen bliver til væske og løber gennem termoventilen. Herefter løber den tilbage til fordamperen, og processen starter forfra.

Det er dermed en effektiv og mere miljøvenlig varmeløsning, der kan give dig store besparelser, sammenlignet med visse andre typer opvarmning til hjemmet. Så det er altså en god idé at overveje, om en luft til luft varmepumpe er en god mulighed for dig.

Bredt udvalg af varmepumper til alle behov

Vores udvalg af luft til luft varmepumper repræsenterer de bedste løsninger tilgængelige, og de leverer alle lang levetid som et resultat af generel god kvalitet og højt serviceniveau fra vores side efter køb. Vi kan derfor hjælpe dig med den helt rigtige varmepumpe til både helårsboliger og sommerhuse. Du er dermed sikret en holdbar og effektiv luft til luft varmepumpe, som kan varme dit hjem eller dit sommerhus godt op – og som du kan have glæde af i mange år.

Luft til luft varmepumpe på Djursland

Vi holder til i Mørke, som ligger lige ved Rønde på Djursland, så du kan trygt regne med os, når det gælder installation og service af luft til luft varmepumpe på Djursland. Vi har både kunder på Djurs i både Ebeltoft, Rønde, Ryomgård, Grenaa såvel som de mindre byer, og vi kommer også gerne til Aarhus og Randers, så kontakt os endelig og lad os finde den rette løsning inden for luft til luft varmepumpe til dig.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.