Luft-til-luft varmepumper i topkvalitet

Ønsker du et godt tilbud, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi besøger gerne dig eller din virksomhed for at vurdere opgaven, så vi kan give dig et præcis tilbud. Så undgår du overraskelser.

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Luft til luft varmepumper i topkvalitet

Hos SCAN-AIR tilbyder vi et bredt udvalg af luft til luft varmepumper, der repræsenterer markedets bedste kvalitet. Vi har lang erfaring som reparatør og montør af sådanne varmepumper, hvorfor kyndig rådgivning er en ganske naturlig del af vores arbejdsdag. Du kan forvente en effektiv og optimal løsning, der dækker dine behov som et resultat af en tæt dialog fra opgavens indledning.

Luft til luft varmepumper er henvendt dig, der ønsker varme i dit sommerhus eller supplement til varmen i dit helårshus. Det skyldes, at denne varmepumpetype er billig i anskaffelse, og den kræver desuden ikke vandbårne radiatorer. Vær opmærksom på, at luft til luft varmepumper ikke kan levere varmt brugsvand.

Genererer varme inde fra luften ude

Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe er den køletekniske virkemåde ens. Varmepumperne beskrives bedst som et lukket kredsløb, der kan omsætte varme genereret i en kølevæske til et højere temperaturniveau i rum og/eller brugsvand.

En varmepumpe består i store træk, af fire dele; en fordamper, en kondensator, en kompressor og en termoventil. Den fungerer ved at optage energi fra udeluften i fordamperen, som får kølemidlet til at koge og derefter fordampe. Kompressoren presser herefter dampen og trykket (samt temperaturen) stiger. Kølemidlet afgiver så sin varme i kondensatoren, hvor kølemidlet igen bliver til væske og løber gennem termoventilen. Herefter løber den tilbage til fordamperen, og processen starter forfra.

Bredt udvalg af varmepumper til alle behov

Vores udvalg repræsenterer de bedste løsninger tilgængelige, og de leverer alle lang levetid som et resultat af generel god kvalitet og højt serviceniveau fra vores side efter køb.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.