Gør din virksomhed grøn og lønsom

Når din virksomhed booker en aftale med Scan-Air, så hjælper vi med energi optimering, beregning og analyse af Jeres behov.

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Se luft til luft varmepumper fra

Gør din virksomhed grøn og lønsom

Varmepumper, klimakontrol og køleteknik til erhverv og industri

Hos Scan-Air er din virksomhed i gode og trygge hænder. Vi er et certificeret kølefirma med mere end 15 års branche erfaring. Vi arbejder ud fra et enkelt mantra: Vi leverer produkter der overholder hvad de lover og garanti er noget skal holdes – kort sagt – Service i højsæde.

Scan-Air er eksperter i projekterede installationer der er optimeret til det præcise behov. Den rigtige dimensionering og konfiguration giver en optimal og solid løsning i enhver bygning. Vi sørger med grundighed for at din virksomhed vælger den rigtige løsning – både hvad angår en grønnere energi og økonomien fremadrettet. Ofte er virksomhedens investering tjent hjem på kort tid.

Alle vores produkter er gennemtestede med lang holdbarhed og reservedelsgaranti. Scan-Air er autoriserede leverandør og montør på alle vores produkter og løsninger. Vi kan tilbyde en service aftale som løbende holder din investering i topform, så sikrer du, at din virksomheds målsætning med investeringen holder planen. Scan-Air kører i hele Danmark og vi kan også træffes efter kl. 16.

Vi ved at vores enheder ligger i den absolutte topklasse

Derfor bruger vi også meget tid sammen med vores kunder på alle de andre ting, erfaringen viser os, er vigtige. Alle vore kunder har forskellige ønsker, behov og krav, i disse situationer trækker vi på vores lange erfaring indenfor branchen, for at kunne yde den bedst mulige rådgivning og service. Hos SCAN-AIR bruger vi vores værdihjul til at illustrere hvad vi hver dag bestræber os på, så DU kan sove trygt om natten.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.