Billig varmeforsyning med luft til vand varmepumpe

Vil du have en ganske effektiv varmeforsyning med lave omkostninger i både installation og drift? Hos SCAN-AIR tilbyder vi montage af luft til vand varmepumper samt et omfattende servicetilbud efter dit køb.

Se luft til vand varmepumper fra

Standard serien fra 3 kW til 9 kW

Se luft til vand varmepumper fra

T-Cap serien fra 9 kW til 16 kW

Se tilbehør og tank fra

Billig varmeforsyning med luft til vand varmepumpe

Søger du en mere effektiv varmeløsning, som en luft til vand varmepumpe, med lavere omkostninger i både installation og drift? Hos SCAN-AIR tilbyder vi luft til vand varmepumper samt et omfattende servicetilbud efter dit køb. Vi har erfaring med private kunder såvel som erhvervskunder af flere typer. Vores sortiment inden for luft-til-vand varmepumper består af modeller i topkvalitet fra Panasonic. SCAN-AIR er endvidere officielle servicepartnere hos Panasonic, hvorfor du gennem os er sikker på at få den bedste mulige service.

Vælger du at købe din luft-til-vand varmepumpe hos os, er du altid i trygge hænder. Vi er klar til at rådgive, så vi sammen kan finde den rette varmepumpe-løsning til dig. Er du i tvivl om, at en luft-til-vand varmepumpe er det rette, kan du også overveje, om det i stedet skal være luft-til-luft varmepumpe.

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer som et lukket kredsløb, der genererer varme fra kølevæske. Det sker ved at optage energi fra udeluften i varmepumpens fordamper, som gør at kølemidlet koger og så fordamper. Herefter presses den fordampede kølevæske i kompressoren, som får temperaturen til at stige. Varmen fra kølemidlet afgives i kondensatoren, hvorefter kølemidlet igen bliver til væske, og det løber igennem termoventilen. Væsken løber så tilbage til fordamperen, hvor processen starter forfra.

Panasonic luft til vand varmepumper

Som en af branchens absolut bedste producenter, kan du forvente en løsning i topkvalitet fra Panasonic, hvis du vælger en luft til vand varmepumpe. Vores sortiment består af en række forskellige modeller, der dækker alle behov – heriblandt også tilbehørsprodukter som cloud / wifi styring, der gør brugeroplevelsen endnu bedre og nemmere. Panasonic luft til vand varmepumper har desuden ved flere lejligheder udmærket sig ved at vinde bedst i test-undersøgelser hos SCOP og andre.

Vi har indgående kendskab til disse produkter, og igennem vores mange år i branchen, har vi anbefalet Panasonics luft til vand varmepumper til adskillige kundetyper. Du kan både forvente en lav varmeregning samt et sundere indeklima.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.