Varmepumpe i Aarhus

Har du også søgt efter varmepumpe Aarhus eller varmepumpe Århus? Uanset om du staver Smilets By med Å eller dobbelt-A, er du havnet det helt rigtige sted. SCAN-AIR er nemlig din lokale forhandler af varmepumper i Aarhus – og Århus.

Du finder et godt udvalg af varmepumper fra nogle af de bedste producenter på markedet – bl.a. Panasonic, Mitsubishi og Haier. Altid i top kvalitet. Og har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken varmepumpe der passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bredt udvalg af varmepumper i Århus

Hos SCAN-AIR finder du et solidt udvalg af varmepumper, og vi fører både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand-varmepumper. Uanset hvor du bor i Århus og omegn, er vi klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Mørke på Djursland, og leverer og monterer varmepumper i Århus og andre byer. Vi har kunder i både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa, samt Århus og omegn, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter varmepumpe i Århus.

Vi sørger for kyndig vejledning, så vi kan sikre, at du får den helt rette løsning. Har du behov for det, kommer vi også gerne forbi, så vi kan vejlede dig og give dig et uforpligtende tilbud.

Montering og service af varmepumpe i Aarhus

Når du vælger os som din varmepumpe specialist i Aarhus, er du i trygge hænder. Du er nemlig sikret kvalitet og service hele vejen gennem processen. Vi kommer gerne og installerer din varmepumpe i Aarhus, så du kan være sikker på, at den kører som den skal. Hos SCAN-AIR er vi nemlig KMO-godkendt, hvilket er din garanti for, at det er en professionel varmepumpemontør, som installerer din varmepumpe i Aarhus og omegn.

Når det er tid til serviceeftersyn af varmepumpe, eller er der behov for reparation, er det også noget, vi kan tage os af. Du kan tilmelde dig vores serviceaftale, og så kommer vi og klarer serviceeftersynet. Har du jordvarme, kan vi også klare denne type eftersyn. Vi udfører både frivillige og lovpligtige eftersyn.

Har du f.eks. en varmepumpe med mere end 1 kg kølemiddel, er du lovmæssigt forpligtet til et årligt eftersyn. Her kan du f.eks., få glæde af en serviceaftale. Er din varmepumpe mindre, er det stadig en god idé med et jævnligt eftersyn, så glem det endelig ikke.

Hvorfor skal du vælge en varmepumpe?

En varmepumpe kan virke som en dyr løsning ved køb, men der er mange fordele ved at skifte det gamle fyr ud med en varmepumpe. Med en varmepumpe kan du på sigt komme til at spare en del på varmeregningen, og alt efter din tidligere varmeløsning, kan du spare op mod 60-80%.

En luft-til-luft varmepumpe er eksempelvis en god løsning til helårshuse, hvor der er behov for en pålidelig temperaturløsning året rundt. Denne type kan nemlig også hjælpe med at køle dit hjem om sommeren.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for at investere i en varmepumpe i Århus.

varmepumpe aarhus
varmepumpe i aarhus