Salg og service af varmepumper i Aarhus

Hos SCAN-AIR tilbyder vi salg og montage af varmepumper og klimaanlæg til kunder i Horsens og omegn. Vores sortiment indeholder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper af flere typer.

Varmepumper til erhverv, industri og private

Service er i vores dna, og du kan forvente en tæt dialog inden dit køb samt fuld tilgængelighed efter, hvis du skulle opleve problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg.

Vil du have en lavere varmeregning?

Vi kommer gerne til helårshuse såvel som sommerhuse, så vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine konkrete ønsker.

Søger du en kompetent varmepumpemontør i Aarhus?

Så er vi klar til at hjælpe dig!

Hos SCAN-AIR har vi hjemme i Rønde på Djursland, men vi har mange tilfredse kunder i Aarhus og omegn. Vores kunder består af private kunder såvel som erhvervskunder.

Vi tilgår vores arbejde med højt fokus på kunderådgivning og service i topkvalitet både før, under og efter montering af løsningen.

En varmepumpe, der matcher dine behov

Når vi indleder en opgave, tager vi altid udgangspunkt i kundens behov, og vi stiller naturligvis også vores lange erfaring til rådighed.

Vi fører varmepumper og klimaanlæg fra nogle af de absolut bedste producenter på markedet – heriblandt både Fujitsu, Haier, Mitsubishi og Panasonic. Endvidere er vi officielle servicepartnere hos Panasonic, hvorfor vores service og eftersyn af produkterne reflekterer den højeste kvalitet mulig. Oplever du problemer med din varmepumpe eller dit klimaanlæg fra os, er løsningen altså aldrig længere væk end et opkald.

En luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet som supplement til en alternativ varmeløsning i et helårshus eller som dækkende varme i sommerhuse eller kolonihavehuse til opvarmning af bolig. Med en luft til vand varmeløsning får du foruden opvarmning af bolig også opvarmning af vand.

Vi tilbyder bl.a. følgende produkter:

  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Køleteknik
  • Kundeservice
  • Produktsortiment (Vi har kun de bedste)

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os og hør nærmere

Vil du vide mere om vores tilbud inden for varmepumper og klimaanlæg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 43 11. Vi kommer gerne til Aarhus C såvel som bl.a. Riiskov, Egå, Hasle og Viby samt andre forstæder. Endvidere har vi flere tilfredse kunder i resten af det østlige Jylland – heriblandt Randers, Silkeborg, Horsens, Grenaa, Ebeltoft og Hobro.

Vi har erfaring med montering af varmepumper i flere typer af erhvervsbygninger og -miljøer. Det gælder bl.a. kontormiljøer og særlige løsninger til serverrum. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed til en lavere varmeregning og et bedre indeklima.

Share This