Tilbehør og tank til Panasonic luft til vand varmepumper

Vil du have en ganske effektiv varmeforsyning med lave omkostninger i både installation og drift? Hos SCAN-AIR tilbyder vi montage af luft til vand varmepumper samt et omfattende servicetilbud efter dit køb.

Tilbehør og tank til Panasonic luft til vand varmepumper

Find tilbehør til Panasonic luft-til-vand varmepumper her på siden. Vil du gerne kunne styre din varmepumpe nemt og effektivt fra din smartphone, tablet eller computer? Eller har du brug for en smart Panasonic tank i flot og stilrent design?

Har du spørgsmål til produkterne, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Panasonic New Paw tank

Flot og stilrent design, med den nye PAW tank fra Panasonic med både varmt vands beholder, buffer beholder og trevejs ventil.

Cloud styring / Wifi

 

 

Ny Wifi, Lan styring for Panasonic Luft til vand varmepumper. Kontroller din varmepumpe nemt og effektivt fra din telefon eller computer.

 

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vores kyndige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i størrelsen og indretningen af den specifikke bygning. Således formår vi at kunne levere optimale løsninger til alle typer huse og lokaler – både privat og erhverv.

Vi tager gerne mod kunder fra både Silkeborg, Horsens, Randers, Grenaa samt Aarhus og omegn. Vi hører hjemme på Gl Mørkevej 64 i Mørke på Djursland, hvorfra vi også kan tilbyde at rykke ud i døgnservice i forbindelse med vores installationer.